michael van 't foort

Ik ben Michael van 't Foort, Verpleegkundige. Sinds 2016 draait mijn professionele leven om zorgen voor anderen. Dit is het vak waar ik passie voor uitdraag en wat ik mijzelf voor altijd zie doen. 

Steentje bijdragen

Vanaf het begin van mijn eerste opleiding, Verzorgende IG, ben ik al aan het werk voor prachtige zorginstellingen. Door de ervaring die ik heb opgedaan bij verschillende instellingen, wist ik dat het tijd was voor de volgende stap.  Mijn doel is om de de zorg naar een hoger niveau te tillen. Door mijzelf als zzp'er in te zetten, kan ik mijn kennis en vakkundigheid delen met een scala aan instellingen. Zo draag ik mijn steentje bij aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg.

Door te werken voor verschillende instellingen, verkrijg je de meest gevarieerde ervaring en groei je het snelst als deskundig zorgverlener.

zzp

De voornaamste reden waarom ik als zzp'er in de zorg ben begonnen, is vanwege de flexibiliteit die ik kan bieden. Ik wil er zijn als de zorgvrager het nodig heeft, zodat ik mij volledig op de zorgvraag kan focussen. Dan ben ik er op het juiste moment met de juiste deskundigheid voor mijn cliënt.

Daarnaast heb ik het vermogen om open en onzijdig een organisatie binnen te stappen. Zonder beïnvloed te worden door de atmosfeer van een plek, kan ik me richten op de zorgvraag van een cliënt. Ik geloof dat ik op die manier een instelling op de meest eerlijke (en daarmee de beste) manier van dienst kan zijn en zo de meest kwalitatieve zorg kan leveren, voor zowel de cliënt als de instelling. 

contact

Ik wil de beste kwaliteit zorg leveren en daarvoor zal ik mijzelf altijd blijven inzetten en ontwikkelen. Graag kom ik met u in contact, om te bespreken wat ik voor u, uw familie of uw instelling kan betekenen.

 

neem contact op >>Ik beloof dat ik mijn beroep als Verpleegkundige op een verantwoorde en betrouwbare wijze zal uitoefenen.